Vyhľadávanie:

Desať rokov Americkej obchodnej komory

Desať rokov Americkej obchodnej komory

Americká obchodná komora (AmCham) minulý týždeň oslávila v Bratislave 10. výročie svojho vzniku. Dvojdňového programu, ktorý pri tejto príležitosti pripravila, sa zúčastnili aj manažéri z U. S. Steel Košice. Konkrétne viceprezident pre informačné technológie Peter Richardson, viceprezident pre výrobu Scott Pape s manželkou, viceprezident pre technológie Michael A. Fedorenko s manželkou a viceprezident pre personalistiku a organizáciu Martin Pitorák, taktiež s manželkou.

Na piatkovom valnom zhromaždení v bratislavskej Redute sa sumarizovali aktivity uplynulého roka, hodnotil progres a zverejnili sa výsledky voľby predstavenstva. Jedným z jeho členov sa stal aj prezident našej spoločnosti Christopher Navetta.

Večer sa niesol v znamení spomienok, pripomenutia si začiatkov podnikania v skromných podmienkach a zážitkov, ktoré sprevádzali desaťročnú históriu AmCham-u. Nasledujúci večer bol vyhradený už iba na zábavu. Na gala večeri sa však neoslavovalo iba okrúhle výročie Americkej obchodnej komory. Oslavovalo sa tiež Slovensko, ktoré od vstupu do Európskej únie delia už len posledné dni. Organizátori pri tejto príležitosti pripravili v Starej tržnici okrem hudobných a tanečných vystúpení aj pôsobivú ohňovú a laserovú show. Tradičné slovenské a americké tance, či ponuka jedál, boli neklamným znakom harmonického splynutia týchto dvoch kultúr. Zábava a tanec pokračovali do skorého rána.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...