Vyhľadávanie:

Deti, chopte sa štetcov a farbičiek

Deti, chopte sa štetcov a farbičiek

BaHP vyhlasuje 4. ročník súťaže o najkrajšie kresby s tematikou bezpečnosti práce

Útvar riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice vyhlasuje pre deti 4. ročník súťaže o najkrajšie kresby s tematikou bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Najlepšie práce, tak ako aj v predchádzajúcich troch rokoch, budú ilustrovať kalendár na rok 2005. Vedenie spoločnosti kalendár venuje zamestnancom s nádejou, že kresby detí budú po celý rok, každý deň, každému pripomínať, aká dôležitá je bezpečná práca.

Do súťaže, ako nás informoval riaditeľ pre bezpečnosť a hygienu práce Milan Ondáš, sa môžu zapojiť deti a vnúčatá zamestnancov U. S. Steel Košice a spoločností s majoritnou kapitálovou účasťou U. S. Steel Košice vo veku od 6 do 15 rokov. "Podmienkou účasti v súťaži je namaľovanie farebného výkresu, ktorý čo najlepšie vyjadrí, ako si deti predstavujú bezpečnú prácu svojich rodičov a starých rodičov na pracoviskách." Súťaž má dve kategórie. Prvá je pre deti vo veku 6 až 10 rokov, druhá pre deti 11 až 15-ročné. Obidve kategórie budú mať aj svojich víťazov, ktorých spoločnosť odmení peknými cenami. Trinásť najlepších prác s fotografiami ich autorov sa dostane do budúcoročného kalendára.

Organizátori budú do súťaže prijímať iba výkresy veľkosti A4 (297x210 mm). Kresliť treba na šírku výkresu. Kresba musí byť farebná, nepoužívajte perá, lesk alebo lepidlo. Každé dieťa sa môže do súťaže zapojiť len jedným výkresom. Zadnú stranu výkresu treba opatriť týmito údajmi: meno, priezvisko a vek autora, identifikačné údaje rodiča alebo starého rodiča - osobné číslo, názov divízneho závodu, prípadne závodu, úseku, útvaru, kde pracuje a číslo strediska.

A teraz to najdôležitejšie: výkresy prijíma Útvar riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice (osobne alebo poštou) do 30. októbra 2004. Prípadné otázky môžete konzultovať na t.č. 67-3-2066 alebo 67-3-3810.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...