Vyhľadávanie:

Deti môžu súťažiť už od päť rokov, najaktívnejšiu rodinu čaká cena

Deti môžu súťažiť už od päť rokov, najaktívnejšiu rodinu čaká cena

Deň športovania, zábavy a hier Rodiny športujú sa blíži. Ak ste sa ešte neprihlásili, môžete tak urobiť do 20. júla. Ako sme už informovali, na všetkých účastníkov čakajú kolektívne a individuálne športy, nesúťažné disciplíny, množstvo hier pre deti so sladkými odmenami i autogramiáda hokejových majstrov z HC Košice. Okrem futbalu, volejbalu, stolného tenisu a hádzania šípkami organizátori zaradili medzi súťažné disciplíny aj šach. Pre veľký záujem organizátor posúva smerom dole vekovú hranicu detí, ktoré chcú súťažiť.

"Do zápolenia sa môžu zapojiť deti už od päť rokov. Vytvoríme rovnocenné tímy," informovala Ľubica Šipošová z Vonkajších vzťahov. "Najaktívnejšiu športujúcu rodinu čaká cena - kvalitný cestovný kufor. Podmienkou je, aby každý člen rodiny súťažil v kolektívnom aj individuálnom športe. Ak sa takýchto rodín prihlási viac, víťaz vzíde zo žrebovania priamo na mieste. Samozrejme, vítaní sú aj tí, ktorí súťažiť neplánujú, ale radi by prežili príjemný deň v kruhu kolegov a najbližších."

Pravidlá prihlasovania: Prihlásiť sa môžete na maximálne jeden skupinový šport (futbal, volejbal) a jeden individuálny šport (stolný tenis, šípky, šach). Zadelenie do družstiev sa dozviete pri registrácii. Hlásiť sa môžu aj celé tímy. Vstupné na podujatie je zdarma. Všetci účastníci dostanú občerstvenie a guláš na obed.

Prihlášku nájdete v Oceli východu (adresa na obálku: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel Košice, heslo Rodiny športujú). Hlásiť sa môžete aj prostredníctvom intranetu. Podrobné informácie získate na telefónnych číslach 3-0426 a 3-5237.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...