Vyhľadávanie:

Deti sa už radujú z vysnívaných darčekov

Deti sa už radujú z vysnívaných darčekov

Aj vy ste zvesili zo stromčeka prianí na prelome novembra a decembra jednu či viacero kartičiek, aby ste splnili vianočné želanie deťom, ktorých rodiny sa boria s ťažkosťami alebo ktoré zatiaľ nemajú to šťastie vyrastať v kruhu milujúcej rodiny a prežiť najkrajšie sviatky roka medzi svojimi najbližšími? Vedzte, že z bábik, najrôznejších autíčok, stavebníc, všakovakých, aj interaktívnych, hračiek, ale aj športových potrieb, súprav či obuvi, kozmetických balíčkov sa už teší všetkých bezmála stopäťdesiat obdarovaných detí v Detskom domove sv. Klementa Hofbauera, Detskom domove na Uralskej ulici v Košiciach, mladých dospelých v Domovoch na polceste v Medzilaborciach i Košiciach i z rodín našich kolegov zaradených do firemného projektu Sme s vami v pravý čas. Pred pár dňami ich prišli chlapcom a dievčatám v mene košických hutníkov odovzdať  manželky viceprezidentov spoločnosti U. S. Steel Košice Mária Kiraľvargová, Beáta Pitoráková, Viera Novosadová i Zuzana Hathawayová.

Radi by sme dopriali skutočne každému zažiť a vidieť to veľké očakávanie i nefalšovanú radosť zo splnených želaní na tvárach detí. V prvom budúcoročnom vydaní Ocele východu sa k adresátom vysnívaných darčekov vrátime. Slovom, no najmä fotoreportážnymi snímkami približujúcimi skvelú, emóciami nabitú atmosféru.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...