Vyhľadávanie:

Detské sny by sa mali plniť

Detské sny by sa mali plniť

Vo firme vyrástli stromčeky prianí

Čas pokoja, radosti, lásky, pohody. Čas, keď sa plnia najtajnejšie priania. Vianoce. Ani sme sa nenazdali a už onedlho ich tu máme opäť. Pamätáte si na ne, keď ste boli ešte dieťaťom? Na svoju nedočkavosť a napätosť počas štedrovečernej večere, či pod stromčekom naozaj nájdete to, po čom tak veľmi túžite? Napokon, dobrú knižku, vysnenú hračku, alebo iný darček Ježiško, Dedo Mráz či Santa Claus v batôžteku pod jedličkou u nás doma predsa len nechali...

Detské sny by sa mali plniť. A počas najkrajších sviatkov roka zvlášť. Vďaka projektu Stromček prianí, ktorý sa v predvianočnom období v košickej oceliarni už udomácnil, sa o to môžeme pričiniť všetci. V pondelok 22. novembra opatrili Kathleen Babcoková, Mária Kiraľvargová, Beáta Pitoráková, Becky Beltzová a Sandy Napoliová stromčeky vyše dvestosedemdesiatimi kartičkami s vianočnými želaniami detí zo Základnej školy internátnej pre nevidiacich v Levoči, zo Strednej odbornej školy a odborného učilišťa pre žiakov so zrakovým postihnutím v Levoči a Detského domova v Spišskom Štiavniku.

Stromčeky prianí, ak sa rozhodnete projekt podporiť, nájdete vo vestibule hlavnej administratívnej budovy, v budove závodnej jedálne Vstupný areál a v priestoroch vrátnice 2A. Jeden stromček bude putovný. Od 22. do 24. novembra bude umiestnený v budove predaja vo Vstupnom areáli USSK, od 25. do 28. novembra na prízemí budovy Inžinieringu vo Vstupnom areáli USSK (bývalé ĽM), od 29. novembra do 1. decembra v budove Výskumu a vývoja USSE a od 2. do 5. decembra v závodnej jedálni Valcovne.

Darčeky možno doručiť do 9. decembra 2010 (pondelok až piatok) od 5.30 do 15.30 hod. do budovy Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice, č. d. 202. Prípadné info: 0917 704 467, 3 4915 alebo 3 3611. Traja z hutníkov, ktorí sa do projektu zapoja, dostanú príležitosť odovzdať deťom darčeky priamo, a to 10. decembra večer počas benefičného koncertu v košickom Štátnom divadle. Ďalší piati vyžrebovaní získajú na toto slávnostné podujatie po dve vstupenky.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...