Vyhľadávanie:

Dia day pokračuje

Dia day pokračuje

Nový glukometer pre záchranárov U. S. Steel Košice

Dia Day
Riaditeľ závodu Ferrohas Peter Széki preberá od zástupkyne firmy Johnson&Johnson Alice Horňákovej nový glukometer, ktorý poslúži našim záchranárom pri výkone služby.

Nový glukometer OT Ultra, odovzdala v pondelok tohto týždňa do rúk riaditeľa závodu Ferrohas Petra Székiho zástupkyňa firmy Johnson&Johnson Alica Horňáková. Prístroj, ktorý do piatich sekúnd znázorní na displeji výsledok merania hladiny cukru v krvi, získali na doplnenie zdravotníckej výbavy sanitného vozidla záchranári v U. S. Steel Košice.

Podujatie Dia Day U. S. Steel Košice, ktoré sa začalo 15. novembra a potrvá do 19. novembra, sa u hutníkov stretlo s mimoriadnym ohlasom. Mnohí využili možnosť dať si bezplatne zmerať glykémiu už v pondelok a utorok tohto týždňa. Dnes a zajtra bude akcia vo vestibule polikliniky vo vstupnom areáli, vestibule závodnej jedálne SOU hutníckeho a v klube dôchodcov OZ Jeseň života v budove Kosilu pokračovať, a to v čase od 11.00 do 15.30 hodiny. Pripomíname, že už pre diagnostikovaných diabetikov II. typu z radov zamestnancov spoločnosti sa firma Johnson&Johnson rozhodla poskytnúť glukometre typu OT Profile za mimoriadnu cenu - 1200 korún.

Na bezplatnej telefónnej linke 0800 11 22 33 dostane v tejto súvislosti podrobnejšie informácie každý záujemca. Organizátormi podujatia sú spoločnosť U. S. Steel Košice, firma Johnson&Johnson, ZZP Sideria-Istota a košická pobočka Zväzu diabetikov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...