Vyhľadávanie:

Dinománia už na budúci týždeň

Dinománia už na budúci týždeň

Oslávte spolu s nami deň detí v ZOO Košice

Príjemné popoludnie s dinosaurami môžete prežiť v sobotu 2. júna v košickej zoologickej záhrade. Deťúrencami obľúbené prehistorické zvieratá budú totiž dominovať programu pripravenom U. S. Steel Košice pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Ak chcete svojim ratolestiam urobiť radosť, rozhodne si toto podujatie nenechajte ujsť. Veď už názov Dinománia naznačuje, že to bude nevšedná zábava. V pomyselnom Jurskom parku sa bude tri hodiny spievať, tancovať, hrať a súťažiť.

Ľubica Šipošová z Vonkajších vzťahov USSK nám zo zákulisia príprav čo-to prezradila. "Na malých i veľkých čaká interaktívna šou Krajina zázrakov, kúzelník Sam i žonglér, Divadlo Maska zo Zvolena privezie predstavenie Happy ZOO. Divákov určite zaujme nielen príbeh, ale aj kostýmy účinkujúcich v nadživotnej veľkosti. S postavičkami, medzi ktorými bude aj Dinosaurus Dino, sa deti budú môcť po skončení programu odfotiť. Svet dinosaurov priblíži aj paleontológ, pripravené sú tiež zaujímavé dinotesty. Súčasťou popoludnia bude tiež vyhlásenie výsledkov výtvarnej a literárnej súťaže. Programom, v ktorom účinkujú aj speváci Miro Procházka a Tomáš Buranovský, bude sprevádzať Strýko Baltazár."

Zaujal vás program a chceli by ste byť pri tom? Vstupenky (v cene vstupu do ZOO) si už od pondelka tohto týždňa môžete zakúpiť v MIC Dargov, alebo priamo pri vstupe do zoologickej záhrady. Prvých 500 detí, ktoré sa medzi trinástou a štrnástou hodinou preukážu pri bráne hračkou dinosaura, získajú dino balón.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...