Vyhľadávanie:

Dni dobrovoľníkov budú v júni

Dni dobrovoľníkov budú v júni

Tohtoročné Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice, uskutočnia sa 17. a 18. júna, budú súčasťou projektu Naše Košice, ktorý je otvorený pre všetky podnikateľské subjekty, štátne i mimovládne organizácie, kolektívy a jednotlivcov. Jednoducho pre všetkých, ktorým nie je ich okolie ľahostajné, podanie pomocnej ruky cudzie a ktorí sú ochotní svoju pomoc poskytnúť nezištne. Ukážme a dokážme verejnosti, že košická oceliareň je, a chce byť naďalej dobrým susedom a pripojme sa v Európskom roku dobrovoľníctva k miliónom obyvateľom starého kontinentu, ktorí venujú svoj čas, vedomosti, schopnosti, energiu v prospech iných.

Dobrovoľníci z radov zamestnancov firmy a jej dcérskych spoločností si budú môcť, tak ako po iné roky, aj tentoraz vybrať z ôsmich aktivít, pričom v šiestich prípadoch pôjde o manuálnu prácu. Popri už osvedčenej Hutníckej kvapke krvi, zbierke šatstva, posteľnej bielizne, kuchynských potrieb a trvanlivých potravín pre krízové centrum a charitný dom, budeme v tomto roku pomáhať Autistickému centru Rubikon v Myslave, košickej botanickej záhrade, Ekologickému vzdelávaciemu centru Sosna v Družstevnej pri Hornáde, Špeciálnej materskej škole na Ľudovej ulici v Košiciach, Únii vzájomnej pomoci ľudí a psov i Zoologickej záhrade Košice. Na šikovné a ochotné ruky košických oceliarov čaká napríklad stavanie oplotenia, a to i z netradičného materiálu, natieranie lavíc, práca na prírodnom schodisku, ošetrovanie drevín, budovanie kompostoviska, kosenie, triedenie palivového dreva a všeličo iné.

V nasledujúcich vydaniach Ocele východu vás postupne podrobnejšie oboznámime so všetkými subjektmi, ktorým je naša pomoc určená.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...