Vyhľadávanie:

Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice sa blížia

Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice sa blížia

Už to viete? Tohtoročné, v poradí už šieste Dni dobrovoľníkov U. S. Steel Košice, sa uskutočnia o približne dva mesiace. Konkrétne 18. a 19. mája 2012. Rezervujte si na vtedy čas a príďte podporiť dobrú vec. Rovnako ako v minulosti, aj tentoraz si budeme môcť vybrať niektorú z dobrovoľníckych aktivít, ktorých bude dovedna desať. Okrem Hutníckej kvapky krvi a zbierky šatstva budeme pomáhať na už tradičných a osvedčených, ale aj úplne nových miestach v Košiciach a ich okolí. Skrášlime exteriéry aj interiéry v zoologickej či botanickej záhrade, vynovíme Stredisko krízovej intervencie a priestory Únie nevidiacich a slabozrakých Slovenska, upravíme časť bežkárskej trate v športovom areáli na Kojšovej holi, v útulku pre psov dáme do poriadku areál cvičiska, v Autistickom centre Rubikon dokončíme detské ihrisko. Do celofiremnej dobrovoľníckej akcie sa zapoja i ľudia z U. S. Steel Košice Women's Network, ktorí sa postarajú o zútulnenie zimnej záhrady a areálu v Detskom domove na Uralskej ulici v Košiciach.

Chcete sa pridať? Čas na vybratie aktivity, ktorá je vám blízka, máte do 16. apríla 2012, keď organizátori dobrovoľníckych dní spustia na intranete prihlasovanie, ktoré potrvá do 7. mája 2012. V prípade, že prístup na intranet nemáte, prihlásiť sa budete môcť aj telefonicky. Kontaktné čísla a ďalšie podrobnosti súvisiace s organizáciou Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice uverejníme v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...