Vyhľadávanie:

Dni kariéry v réžii Technickej univerzity v Košiciach

Dni kariéry v réžii Technickej univerzity v Košiciach

Koniec októbra patril v Technickej univerzite už tradične Dňom kariéry. V priestoroch Auly Maxima sa medzi pätnástimi firmami prezentovala v samostatnom stánku aj spoločnosť U. S. Steel Košice.

"Najviac ma zaujíma, či bude vaša firma aj v lete budúceho roku organizovať letnú stáž pre študentov. Veľa som o nej počul, kamaráti, ktorí sa na nej zúčastnili, si ju veľmi pochvaľovali. Rád by som to skúsil tiež," prezradil nám Marek Rontáš prečo sa dal do reči so senior konzultantom Miroslavom Fedorom i Stanislavom Gromošom z útvaru generálneho manažéra pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov USSK. "Určite sa prihlásim, angličtina by mi nemala robiť problémy. Nestihol som vašu prezentáciu, preto som sa prišiel opýtať osobne."

So základnými informáciami o košickej oceliarni, jej podnikateľských zámeroch, zamestnaneckej politike i o možnostiach pracovať na bakalárskych či diplomových prácach z prostredia firmy a ďalších aktivitách predstúpil pred študentov riaditeľ pre nábor a výber Gabriel Kádár. Ako nás informovala Irena Veszková, mladí ľudia, ktorých sa pri našom stánku pristavilo neúrekom, sa najviac zaujímali o to, aké podmienky treba splniť, aby sa mohli zúčastniť na budúcoročnej letnej stáži, či je možné vo fabrike brigádovať, na koho sa obrátiť, ak by chceli robiť diplomové práce z U. S. Steel Košice a podobne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...