Vyhľadávanie:

Do Brna s myšlienkou automobilizmu

Do Brna s myšlienkou automobilizmu

Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne otvorí brány návštevníkom v pondelok, 1. októbra, spoločne so 4. medzinárodným veľtrhom dopravy a logistiky Transport a Logistika. Usporiadatelia očakávajú na tohtoročnom 49. ročníku podujatia od 1. do 5. októbra vyše 2000 vystavovateľov z 33 krajín, predovšetkým z Nemecka, Slovenska, Talianska, Rakúska a Švajčiarska. Už tradične sa na veľtrhu zúčastňuje aj U. S. Steel Košice.

"Vystavujeme na ploche 350 m2, v interiéri i exteriéri," informoval vedúci oddelenia obchodná propagácia U. S. Steel Košice František Helfen. "Ústrednou myšlienkou tohtoročnej expozície je automobilizmus. Pred naším pavilónom bude vítať hostí veľkorozmerný pútač a konštrukcia motorového vozidla, vo vnútri nájdu informácie o najnovšej investícii U. S. Steel Košice - pozinkovacej linke č. 3. Našu spoločnosť predstavíme na strojárskom veľtrhu aj ako spoločensky zodpovedného partnera a tiež Košice ako mesto uchádzajúce sa o titul Európske hlavné mesto kultúry 2013. Do Brna vezieme aj niektoré exponáty, ktoré vytvorili mladí dizajnéri na nedávnom workshope Inšpirácie v kove."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...