Vyhľadávanie:

Dobíjanie karit DPMK i Optika v nových priestoroch

Dobíjanie karit DPMK i Optika v nových priestoroch

Železiari si môžu vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice znovu dobíjať bezkontaktné čipové karty DPMK. Pracovisko je otvorené od 2. februára v nových priestoroch - vedľa vchodu do pobočky Slovenskej sporiteľne pri hlavnej vrátnici. Karty si môžete dobiť v pracovných dňoch (pondelok až piatok) v čase od 5.45 do 8.20 hod. a od 11.30 do 15.30 hod.

Už roky zamestnanci využívajú výhodu blízkosti Optiky umiestnenej v areáli. Hoci na prvý pohľad to vyzerá tak, že o túto možnosť prišli - za sklenými stenami je prázdno, stačí urobiť niekoľko krokov a predajňu nájdete v nových priestoroch, hneď v susedstve doterajšej. K presťahovaniu viedli praktické dôvody: v predajni v minulosti aplikovali aj kontaktné šošovky, po zrušení tejto možnosti bola zbytočne veľká, nevyužitá. Okrem výroby a opráv okuliarov si tu môžete kúpiť aj rôzny doplnkový sortiment - roztoky na kontaktné šošovky, kvalitné slnečné okuliare, lupy, puzdra, ale i náhradné rámy ochranných pracovných okuliarov. Vedúca Mária Bargerová vraví, že sú tiež jedinou predajňou v meste, ktorá aplikuje sklá aj do použitých rámov. V uvoľnených priestoroch Optiky plánuje zriadiť svoje obchodné miesto jedna z bánk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...