Vyhľadávanie:

Dobrovoľníci relaxovali v Medzeve

Dobrovoľníci relaxovali v Medzeve

Víkend plný oddychu a pohody si užili v Rekreačnom a doškoľovacom zariadení v Medzeve Lenka Hricková z útvaru Generálneho manažéra pre ochranu - Európa, Michaela Horníková z finančného úseku a Matúš Šmatera z útvaru Generálneho manažéra pre spoľahlivosť zariadení so svojimi rodinami. Šťastnú trojicu vyžrebovali spomedzi účastníkov, ktorí sa tohto roku zúčastnili na Dňoch dobrovoľníkov. Obľúbené ubytovacie zariadenie im bolo k dispozícii od 21. do 23 júna. "V Medzeve sme strávili príjemný víkend. Zahrali sme si stolný tenis a poprechádzali sa v Štóse. Čo viac sme si mohli želať, vyšlo nám i počasie," vylíčila svoje zážitky L. Hricková. Prostredie v Medzeve dokonale pozná, pravidelne sa totiž zúčastňuje na maliarskom plenéri Hutníci maľujú s umelcami, ktorý sa každoročne koná v auguste.

Víkend v znamení športu si užila M. Horníková. S deťmi si zahrala tenis, kolky a biliard a okúpali sa v Štóse. Pochválila najmä stravu, podľa jej slov bola výborná a porcie také veľké, že nestíhali dojedať. V Medzeve nebola po prvýkrát, teraz ju upútal skultivovaný areál. "Som príjemne prekvapená, ako sa starajú o prostredie. Všetko sa tu zelená a navôkol je množstvo kvetov," pochválila personál.

Víkend "na jednotku" zhodnotil i tretí výherca M. Šmatera. Ocenil prístup personálu, ktorý mu vo všetkom vyhovel, aj keď na poslednú chvíľu zmenil počet ubytovaných osôb.

Čerstvý vzduch a krásnu prírodu si vychutnal spoločne s manželkou Janou, dcérami Jankou a Leou a synovcom Adamom Horváthom. Väčšinu času strávili na detskom ihrisku, ktoré si užívala predovšetkým mladšia dcérka. Vyskúšala si všetky preliezačky a kolotoč. "Deti si okrem toho aj zašportovali, hrali tenis, pingpong a basketbal. Ja som sa dobre porozprával s kolegami z divízneho závodu Energetika, ktorí tu v tom čase boli tiež," zhrnul svoje víkendové aktivity M. Šmatera. Jediné, čo ho mrzí, bolo zatvorené kúpalisko v Medzeve, ktoré chceli s rodinou využiť počas horúceho sobotného dňa. Na ceste domov sa v nedeľu zastavili aj v štóskych kúpeľoch.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...