Vyhľadávanie:

Dobrovoľnícke dni v máji

Dobrovoľnícke dni v máji

Chcete sa aktívne zapojiť do filantropických aktivít zameraných na podporu regiónu, pridať sa spolu s ostatnými dobrovoľníkmi k verejnoprospešným prácam, podporiť dobrú vec vlastným časom i prácou? Štvrtý ročník Dní dobrovoľníkov U. S. Steel Košice, ktoré sa uskutočnia pod názvom U. S. Steel pre Košice, sa nezadržateľne blíži. Budú už onedlho, 14. a 15. mája 2010.

Vítaný je každý, kto chce a má chuť pomôcť. Tak ako po minulé roky, aj tentoraz si budú môcť zamestnanci U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností vybrať z viacerých aktivít. Manuálnou prácou pomôžeme geriatrickému ústavu, botanickej záhrade, autistickému centru Rubikon, špeciálnej základnej škole, útulku pre zvieratá, zoologickej záhrade, zbierkou šatstva, posteľnej bielizne, kuchynských potrieb či kníh sociálne odkázaným ľuďom. A naše aktivity, ako už tradične, odštartujeme na hematologicko-transfúziologickom oddelení v poliklinike šačianskej nemocnice vo Vstupnom areáli USSK Hutníckou kvapkou krvi. Hlásiť sa môžete už od dnes, 31. marca 2010.

Podrobnejšie informácie o subjektoch, ktorým podáme pomocné ruky, ako aj ďalšie podrobnosti organizačného charakteru, prinesieme v budúcich vydaniach Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...