Vyhľadávanie:

Dokončíme začaté!

Dokončíme začaté!

Dobrovoľníci, príďte pomôcť do Domu pokojnej staroby na Južnú triedu

Pamätáte sa ešte na začiatok tohtoročného leta? Spoločnosť U. S. Steel Košice vtedy po prvýkrát zorganizovala podujatie, ktoré sa stretlo medzi hutníkmi s veľkým ohlasom. Do Dní dobrovoľníkov sa v júni tohto roku zapojili jednotlivci, ale i celé kolektívy. Urobili záslužnú vec. Mnohí prišli darovať najvzácnejšiu tekutinu na svete, ďalší nezištne, v čase svojho osobného voľna, pomohli zveľadiť a skrášliť prostredie v košickej zoologickej záhrade, v Športovo-zábavnom areáli pre deti a mládež na Alejovej ulici a v Dome pokojnej staroby na Južnej triede č. 2. Práve tu bolo najviac roboty.

Niekoľko árový pozemok zbavili nahromadených suchých konárov, odstránili z neho divo rastúce kríky, vykopali betónové skelety lavičiek, ktoré už dávno prestali slúžiť svojmu účelu i už nepotrebné a nevyužívané oceľové konštrukcie. Za necelých päť hodín dokázali vďaka pracovnému nasadeniu zmeniť park, v ktorom budú môcť načerpávať nové sily a relaxovať starkí z domova, na nepoznanie. A predsa... Aj keď vydali zo seba maximum, nemohli zvládnuť za jedno dopoludnie všetko tak, aby to bolo tip-top. Vtedy padlo rozhodnutie. Treba sa tu vrátiť a dokončiť načaté.

Dáme sa na to v sobotu, 27. októbra 2007 počas dopoludnia. Príďte pomôcť! Zíde sa každá ochotná ruka. Práce tu bude dosť pre mužov i pre ženy. Osadiť treba nové lavičky, vysadiť okrasné kríky a položiť trávnik. Okrem pracovného odevu, dobrej nálady a chuti pomôcť dobrej veci nebudete potrebovať nič. K dispozícii bude dostatok pracovného náradia i ochranných rukavíc, postarané je o teplý čaj i o dobrý obedňajší guláš. Začíname o 9. hodine. Tí, ktorí sa do dobrovoľníckej akcie zapoja po prvýkrát, dostanú pekné tričko.

Prihlásiť sa môžete na adrese lsoltesova@sk.uss.com, č. t. 3-4250 alebo ksulikova@sk.uss.com, č. t. 3-0426 najneskôr do stredy 24. októbra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...