Vyhľadávanie:

Doma sa im nedarí

Doma sa im nedarí

Rok 2017 naštartovali hokejisti HC Košice s majstrom z Nitry neúspešne

Do nového roku 2017 vstúpili hokejisti HC Košice v utorok 3. januára na domácom ľade prehrou. V šlágri 35. kola Tipsport ligy podľahli majstrovskej Nitre 1:4. V tomto zápase už nastúpil v našom tíme staronový hráč, odchovanec košického hokeja Richard Jenčík, ktorý od začiatku sezóny obliekal dres poľského tímu Cracovie Krakow. Potrebu angažovať tohto skúseného hráča si vynútila situácia, ktorá vznikla v kádri nášho mužstva. Najlepších a najskúsenejších hráčov trápili časté i dlhodobé zranenia a po odchode Michela Miklíka a Radima Hrušku bolo nutné káder doplniť. Ešte pred záverom starého roka prišiel do obrany 20-ročný hráč z českého Třebíča Patrik Koch a z juniorského tímu HC dostali príležitosť zahrať si v seniorskom celku útočníci Filip Vrábeľ Martin Novotný.

Z prehry sa hráči rýchlo otriasli, pretože už v piatok 6. januára v Martine zvíťazili 5:1. Naplno mali zverenci trénera Rostislava Čadu zabrať aj v treťom januárovom stretnutí v nedeľu 8. 1. doma vo východniarskom derby s Popradom. V súboji s Popradom odohral náš útočník Peter Bartoš svoj tisíci zápas  v najvyššej slovenskej súťaži. Pamätný dres mu pred stretnutím odovzdal prezident HC Košice Juraj Mondík. Lenže fanúšikovia HC Košice sa v Steel aréne v roku 2017 ešte netešili, pretože „čadovci“ podľahli už druhý raz v tejto sezóne Popradu 0:1.

Včera po uzávierke tohto čísla Ocele východu odohrali hokejisti HC Košice odložený zápas doma so Žilinou. Pred týmto stretnutím patrila nášmu tímu druhá priečka v tabuľke so stratou troch bodov na vedúcu Banskú Bystricu a s dvojbodovým náskokom pred treťou Nitrou. V piatok 13. januára je o 17.30 hod. opäť v Steel aréne šláger kola s Banskou Bystricou a v nedeľu sa Košičania už po piaty raz v tomto roku znovu predstavia doma v súboji s Liptovským Mikulášom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...