Vyhľadávanie:

Dopravári oslavovali

Dopravári oslavovali

Štyridsiate piate výročie vzniku dopravného závodu v košických železiarňach si v uplynulú sobotu pripomenulo na slávnostnom večere viac ako tristo dopravárov, ktorých životy sú alebo boli späté s dopravnými službami. Medzi oslávencov zavítal viceprezident pre ľudské zdroje Miroslav Kiraľvarga, viacerí generálni manažéri, riaditelia divíznych závodov, odboroví funkcionári i hostia zo ZSSK Cargo, ŽSR - prípojovej stanice Haniska pri Košiciach a Automatizácie železničnej dopravy. Stretnutie s kolegami si nenechal ujsť ani Jozef Snopko, ktorý stál na čele závodu dvadsaťšesť rokov, ale i bývalý námestník Ferdinand Žakarovský a ďalší dlhoroční zamestnanci. Dobrá nálada vydržala dopravárom až do rána.

O úspechoch dopravárov počas viac ako štyroch desiatok rokov i premenách divízneho závodu prinesieme rozhovor so súčasným riaditeľom Janom Fáberom v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...