Vyhľadávanie:

Dopravári s rodinami na Alejovej

Dopravári s rodinami na Alejovej

Tradičný športový deň zamestnancov divízneho závodu Doprava, spojený s oslavami Medzinárodného dňa detí, sa za pekného slnečného počasia uskutočnil v nedeľu 8. júna 2014. V Športovo-zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach sa zišlo vyše 350 dopravárov s rodinami, ktorých slávnostne privítali riaditeľ DZ Doprava Peter Balog a odborový predák Pavel Grega.

Hneď po príchode do areálu najmenších účastníkov potešili sladkosti a drobné darčeky, ktoré im dodali väčšiu chuť prezentovať sa v tvorivých dielňach i v rôznych animovaných programoch. Pohybové schopnosti i šikovnosť deti dokazovali aj v športových súťažiach a radosť prejavili aj z pekných cien za umiestnenie. K dispozícii na šantenie mali nafukovací hrad, zručnosť si vyskúšali na dopravnom ihrisku a vari najviac ich zaujalo maľovanie na tvár a trblietavé tetovanie. Deň deťom spríjemňovali rozprávkové bytosti a kynológovia so psami.

Súbežne s programom pre deti sa na dvoch ihriskách s umelou trávou uskutočnil futbalový turnaj dopravárov. O cennú trofej bojovalo v dvoch základných skupinách až desať tímov. Turnaj vyvrcholil v popoludňajších hodinách zápasmi o konečné umiestnenie na prvých troch priečkach. Z víťazstva sa tešili hráči z prevádzky Preprava surového železa a trosky, na 2. mieste sa umiestnilo mužstvo z prevádzky Preprava brám a železného šrotu a na 3. mieste skončili futbalisti z Údržby dopravy. Na základe pozitívnych ohlasov z tohto podujatia sa dopravári už teraz tešia na akciu v budúcom roku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...