Vyhľadávanie:

Dostaneme nové stravovacie karty

Dostaneme nové stravovacie karty

Distribúcia nových kreditných stravovacích kariet spoločnosti Eurest, ktorá od januára tohto roku poskytuje pre U. S. Steel Košice stravovacie služby, sa začala v pondelok tohto týždňa. Ich výmena má byť ukončená do 28. februára, od 1. marca už pôvodné karty Sodexo nebudú v bufetoch a jedálňach akceptovať. Vrátiť starú kartu nemusíte. Dôležité je tiež vedieť, že kartu si budete môcť prevziať na svojom pracovisku do 25. februára a až od 1. marca 2013 ich bude vydávať už len Garančné centrum Eurest-u.

Novinkou je, že karty nie sú označené osobným číslom zamestnanca, ale štvormiestnym číslom, ktoré pre neho vygeneroval počítač. Podľa informácií Miroslava Sajka, vedúceho oddelenia sociálna politika a mimomzdová motivácia, budú údaje na doklade o zaplatení, vrátane mena zamestnanca a zostatku kreditu, rovnaké ako doteraz. Zhodný je aj postup pri strate či poškodení kreditnej stravovacej karty. Vymenia vám ju za novú na počkanie v Garančnom centre spoločnosti Eurest, ktoré sídli na prízemí budovy Závodnej jedálne vo Vstupnom areáli USSK.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...