Vyhľadávanie:

Dve ceny pre Oceľ východu

Dve ceny pre Oceľ východu

Oceľ východu, podnikové noviny U. S. Steel Košice, získala v 6. ročníku súťaže Podnikové médium roka dve ceny. Zvíťazila v kategórii Podnikové noviny, čo ju oprávňuje rok používať titul Podnikové médium roka 2008 a získala tiež Cenu Hospodárskych novín za najlepšiu obsahovú stránku.

Výsledky súťaže, ktorú vyhlásili Klub podnikových médií v spolupráci s reklamnou agentúrou Euro RSCG, oznámili organizátori v piatok, 15. mája, v hoteli Poľana v Brusne. Súťažiaci bojovali o ocenenia v desiatich kategóriách - Podnikové noviny, Podnikový magazín - interná komunikácia, Podnikový magazín - externá komunikácia, Elektronické médiá a audiovizuálna prezentácia, Časopisy neziskových, príspevkových a rozpočtových organizácií verejnej správy, www stránky a intranet, Printové médiá neziskových, rozpočtových a štátnych organizácií, Podniková brožúra, Podnikový kalendár a Voľné formy.

Súťaž Podnikové médium roka 2008 charakterizovala myšlienka Ste to, čo komunikujete. Súťaž bola pre vydavateľov médií príležitosťou otestovať si kvalitu svojich interných i externých komunikačných nástrojov v celoslovenskej konkurencii.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...