Vyhľadávanie:

Dvojnásobný dôvod na radosť

Dvojnásobný dôvod na radosť

V závere apríla uviedli do prevádzky nadštandardnú pôrodnú sálu na I. gynekologicko-pôrodníckej klinike a nadštandardné izby na I. chirurgickej a neurologickej klinike vo Fakultnej nemocnici L. Pasteura v Košiciach. Slávnostnú atmosféru podujatia znásobilo udelenie certifikátu integrovaného manažérstva kvality a environmentálneho manažérstva, ktorý riaditeľovi nemocnice Jaroslavovi Šajtovi odovzdal konateľ firmy SGS Slovakia Ladislav Papík.

"Sme prvou nemocnicou našej kategórie, ktorej sa podarilo získať certifikáty ISO 9001 a ISO 14001. Proces ich zavádzania bol veľmi náročný, intenzívne prípravy trvali bezmála rok, no v spolupráci so všetkými zamestnancami sa nám ho podarilo dotiahnuť do úspešného konca. Pre pacientov to znamená zvýšenie bezpečnosti a zlepšenie zdravotnej starostlivosti," uviedol J. Šajty. Za získaním certifikátu treba vidieť prácu celého kolektívu zamestnancov, ktorí sa na príprave systému podieľali, konštatoval riaditeľ spoločnosti SGS L. Papík. "Toto úsilie bolo určite veľmi zložité, keďže ide o druhé najväčšie zdravotnícke zariadenie na Slovensku. Dnes môžeme s potešením konštatovať, že všetky požiadavky integrovaného systému dvoch noriem nemocnica splnila a dosiahla vynikajúci výsledok."

Pripomeňme, že certifikáty kvality získala v uplynulých rokoch i Nemocnica Košice-Šaca, 1. súkromná nemocnica.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...