Vyhľadávanie:

Energetici súťažili o Zlomenú lyžu

Energetici súťažili o Zlomenú lyžu

Odborári ZO OZ KOVO Energetika spolu s hospodárskym vedením divízneho závodu zorganizovali v dňoch 25. - 27. februára 2011 v Ľubovnianskych kúpeľoch už 35. ročník lyžiarskych pretekov pod názvom Zlomená lyža. Popularita tohto podujatia medzi zamestnancami a ich rodinnými príslušníkmi z roka na rok rastie. V tomto roku prišlo do Ľubovnianskych kúpeľov takmer päťsto záujemcov. Organizátorov potešilo, že ich pozvanie prijali aj predseda Odborového zväzu KOVO Emil Machyna, predseda Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Mikuláš Hintoš a bývalý energetik, teraz viceprezident pre technológiu Vladimír Jacko.

Stredisko v Ľubovnianskych kúpeľoch poskytuje veľa možností na relax a tak energetici mohli do sýtosti využívať hotelový bazén, saunu, vírivku, telocvičňu, korčuliari klzisko a lyžiari blízky lyžiarsky svah. V sobotu ráno sa na slnkom zaliatych kopcoch začali preteky detí na boboch a klzákoch. Za nimi pokračovali súťaže seniorov v behu, streľbe zo vzduchovky a v hode granátom. V priestoroch hotela prebiehal turnaj v hádzaní šípok. Pri večernom slávnostnom vyhodnotení súťaží a odmeňovaní víťazov mali najväčšiu radosť deti, ktorým očká žiarili pri pohľade nielen na ceny, ale aj hračky a sladkosti, ktoré dostali za účasť v súťažiach. Prvenstvo medzi seniormi si vybojoval a cennú trofej Zlomenú lyžu získal Vladimír Duhaň.

Vydarené podujatie zavŕšila zábava pri skvelej goralskej muzike. Zorganizovať takýto športovo-relaxačný víkend bolo pre tak veľké množstvo ľudí veľmi náročné. Preto odborári touto cestou ďakujú hospodárskemu vedeniu a ďalším firmám a spoločnostiam, s ktorými energetici spolupracujú, za sponzorskú pomoc a podporu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...