Vyhľadávanie:

Ešte 66 dní do našej letnej olympiády

Ešte 66 dní do našej letnej olympiády

Tak ako sa odpočítavajú dni do Olympijských hier 2008 v Pekingu, ktoré sa budú konať v auguste, tak aj my rátame dni do začiatku súťaží XVIII. ročníka Letnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice. Otvárací ceremoniál sa uskutoční v piatok 5. septembra 2008 o 15.15 hod. po tretí raz na atletickom štadióne TU Košice na Watsonovej ulici.

Slávnostnému otvoreniu bude predchádzať obdobie prihlasovania sa v jednotlivých spoločnostiach, divíznych závodoch, úsekoch a útvaroch našej firmy. Prihlásiť sa do súťaží bude možné výlučne elektronicky. Prihlášky treba odoslať zástupcom organizačného výboru. Členovia OV ich spracujú do 25. augusta 2008 a odošlú do centra. Prvé zasadnutie organizačného výboru sa uskutoční 26. augusta 2008, druhé bude bezprostredne pred olympiádou 2. septembra 2008.

Prihlášky pre jednotlivcov, ale aj pre kolektívy, sú už umiestnené na Intranete. Nájdete ich v ľavom stĺpci na úvodnej strane Šport. Vyplnenú prihlášku potom odošlete svojmu zástupcovi, podľa tam priloženého zoznamu.

Počet športových odvetví zostáva nezmenený, a tak aj miesta konania súťaží sú rovnaké ako v minulom roku. Bez zmien zostávajú aj miesta a spôsob vydávania stravy a občerstvenia. Súťažiaci štartujúci v sobotu (cyklisti, in-line korčuliari, bežci, nohejbalisti, softbalisti), dostanú obligátny guľáš na Watsonovej už aj v piatok po otvorení olympiády. Každý olympionik dostane poukážku na guľáš podľa miesta súťaže. Pre tenistov to bude Mestský park, súťažiaci v telocvičniach a herni vysokoškolských internátoch na Jedlíkovej dostanú po obidva dni stravu a občerstvenie v jedálni tohto objektu, kde bude v sobotu podaná strava súťažiacim v behu na 10 km, korčuliarom, cyklistom a nohejbalistom. Hráči bowlingu dostanú stravu a občerstvenie priamo v Bowling pube na Triede KVP. Ostatní budú mať stravovacie centrum na štadióne TU na Watsonovej ulici.

Večer olympionikov sa uskutoční už po druhý raz v Jumbo Centre na Masarykovej 2, kde od 18.00 hod v sobotu 6. 9. 2008 bude podávaná večera. O 20.00 hod. sa uskutoční slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien trom najlepším v každej súťaži i kategórii. Okrem toho vyhlásime Miss olympiády 2008 a výsledky celoročnej súťaže Olympionik roka 2008. Základom hodnotenia bude súčet bodov za umiestnenia v súťažiach XII. ročníka zimnej olympiády a XVIII. ročníka letnej olympiády. Na záver už tradične pripravujeme pre olympionikov kultúrny program.

Zatiaľ sa však ešte len začína dovolenkové obdobie, ale pre tých, ktorí sa na prvý septembrový víkend prihlásia do súťaží letnej olympiády, bude všetko včas pripravené. Aj v tomto roku dostanú všetci športovci tričká, ktoré už získali hráči trinástich futbalových mužstiev, štartujúcich vo futbalových majstrovstvách U. S. Steel Košice v máji tohto roku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...