Vyhľadávanie:

Ešte chcem prejsť Priečnym sedlom...

Ešte chcem prejsť Priečnym sedlom...

"Na Slovensku som pobudol takmer tri roky. Bola to pre mňa tá najlepšia skúsenosť, akú som mohol v živote mať," vyznal sa na pracovnom obede s valcovačmi Teplej valcovne odchádzajúci viceprezident U. S. Steel Košice pre výrobu Scott Pape.

"Uvedomil som si, že svet je menší než si niekedy myslíme a niekedy naopak oveľa väčší než sa zdá. Spolu s rodinou sme preleteli šesťtisíc kilometrov, aby sme objavili dvadsať kilometrov od Košíc blízku rodinu a získali nových priateľov. Pochodil som celé Slovensko, o ktorom som vedel iba málo. Nepočul som o Vysokých Tatrách, o Slovenskom raji. Zažil som v nich množstvo krásnych prechádzok, získal neopakovateľné skúsenosti. Čo ma mrzí, na Domaši sa mi nepodarilo chytiť poriadneho sumca. Skúšal som poľovať, no dostal som iba slivovicu po tom, čo sa iným podarilo niečo uloviť," konštatoval s úsmevom.

"Najdôležitejšie je však pre mňa vidieť, že za ten čas, čo som tu bol, sa nám vo firme spoločne podarilo urobiť kus práce v oblasti znižovania pracovných úrazov.
Mám dve deti, štvorročného syna a ročnú dcérku. Dúfam, že sa mi podarí vrátiť sa ešte na Slovensko a splniť si sen. Ak bude môj syn v mojom veku a ja budem ešte vládať, rád by som pricestoval spolu s ním a prešiel ešte raz krížom Priečne sedlo..."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...