Vyhľadávanie:

Family Safety Day

Family Safety Day

Určite už každý z vás našiel v poštovej schránke mimoriadne vydanie Ocele východu, ktorým vás pozývame na tohtoročné podujatie Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day, pripravované na 1. júna. Na stránkach Ocele východu vám budeme priebežne prinášať ďalšie doplňujúce aktuálne informácie súvisiace s podujatím.

REGISTRÁCIA
Prihlasovať sa môžete už od minulého týždňa a doterajší záujem je veľký. Sobotňajšie dopoludňajšie podujatie je už obsadené, na popoludňajší program bolo ešte včera voľných približne tisíc miest. Pri registrácii v deň konania podujatia si každá rodina prevezme suvenír (malý plecniak) a obálku s lístkami na občerstvenie, kupóny na prehliadku podniku, na kľúčenky s fotografiami, jazdu vláčikom do mini ZOO a tombolu.

DOPRAVA
V pozvánke ste sa mohli dočítať aj o spôsobe dopravy do areálu firmy, ak si zvolíte MHD. Dodávame, že električky a autobusy do a z USSK budú označené logom podujatia a doprava bude pre účastníkov bezplatná. Ak si zvolíte presun osobným motorovým vozidlom, zaparkovať budete môcť na dočasne zriadenom parkovisku na trávnatej ploche na pravej strane príjazdovej cesty k hlavnému vstupu do firmy.

TOMBOLA
Do žrebovania o tri hodnotné ceny - LCD televízor, dotykový telefón a fotoaparát bude zaradená každá rodina, ktorá sa na podujatí zúčastní. Lístok do tomboly nájdete, ako sme už spomenuli, v obálke. Kupón odovzdáte v stánku s označením Tombola. Žrebovanie sa uskutoční 3. júna za účasti predstaviteľov spoločnosti. Mená výhercov uverejníme v Oceli východu 5. júna 2013.

MINI ZOO
Turistickým vláčikom sa budete môcť odviezť do malej zoologickej záhrady, ktorá dočasne vznikne na trávnatej ploche v blízkosti vstupnej rozvodne. Domáce zvieratá pre vás privezú členovia Slovenského zväzu chovateľov z Geče a klienti z neziskovej organizácie Oáza - nádej pre nový život v Bernátovciach, ktorí sú známi svojou zvieracou farmou. Psíkov poskytne útulok pre opustené zvieratá pri Haniske a kone, na ktorých si budete môcť zajazdiť, Cornu ranč Janovík.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...