Vyhľadávanie:

Family Safety Day aj tohto roku - spojené s oslavami Dňa detí

Family Safety Day aj tohto roku - spojené s oslavami Dňa detí

Po veľkom záujme železiarov o minuloročné premiérové podujatie Kde pracuje môj otec, moja mama? s podtitulom Family Safety Day, vedenie spoločnosti ponúka zamestnancom a ich rodinným príslušníkom možnosť zúčastniť sa rovnakej akcie aj v tomto roku. Podujatie sa uskutoční už 1. a 2. júna 2013, opäť na parkovisku pri budove Výskumu a vývoja USSE. Tentoraz bude o niečo viac patriť aj našim deťom, s ktorými oslávime ich sviatok.

Čo všetko pre vás organizátori pripravujú, dozviete sa priebežne v ďalších vydaniach Ocele východu. Pozvánku s dôležitými inštrukciami, ako a odkedy sa môžete na akciu hlásiť, ako bude fungovať MHD, mapku s rozmiestnením jednotlivých stanovíšť, ako i podrobný program podujatia, doručíme vo forme mimoriadneho vydania Ocele východu každému zamestnancovi na domácu adresu v druhej polovici apríla. Už dnes vám ale môžeme prezradiť, že nebude chýbať prehliadka podniku, bohatý kultúrny program a tiež dobré jedlo, ktoré bude pre všetkých účastníkov podujatia, rovnako ako vlani, zadarmo.

Sledujte Oceľ východu, neprehliadnite obálku s pozvánkou vo vašich poštových schránkach, aby ste nepremeškali termín na prihlásenie sa. Kapacita je obmedzená.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...