Vyhľadávanie:

Finále Talent Night plné hviezd

Finále Talent Night plné hviezd

V Steel Aréne sa už začala nová sezóna

Takmer tritisíc divákov prišlo do Steel Arény na úvodný prípravný zápas na domácom ľade, v ktorom hokejisti HC Košice porazili vicemajstra z Popradu 2:0. Na štadióne vytvorili fantastickú atmosféru a dokázali, že Košičania majú hokej naozaj radi."S divákmi na štadióne máme doteraz len samé dobré skúsenosti," povedal pre Oceľ východu manažér Steel Arény Igor Havrila. "Na žiadnom podujatí sme nezaznamenali žiaden incident, diváci rešpektujú všetky nariadenia, ktoré hlavne z bezpečnostných dôvodov platia v Steel Aréne. Pretože aj v tomto multifunkčnom stánku plne platí Bezpečnosť na prvom mieste. Naši diváci sú kultivovaní, návštevu podujatia v Steel Aréne považujú za spoločenskú udalosť a podľa toho sa aj správajú. Zatiaľ na ich adresu môžeme povedať len samé chvály."
V najbližších dňoch bude Steel Aréna plná hokeja. Tento piatok sa na štadióne odohrajú hneď tri zápasy, po rokoch prestávky sa tu v dňoch 18. až 20. augusta uskutoční obnovený mládežnícky turnaj Memoriál Ladislava Trojáka, na ktorý sa tešia nielen mladí hokejoví hráči, ale všetci priaznivci tohto športu. Radosť nad tým, že sa tento turnaj podarilo obnoviť, prejavila pri svojej návšteve Košíc aj dcéra Ladislava Trojáka Jana Alexander, ktorá žije v Arizone a na pozvanie U. S. Steel Košice sa osobne zúčastnila slávnotného otvorenia Steel Arény vo februári tohto roku. V piatok sa najprv k slovu, alebo k puku, dostanú mladí hokejisti, ktorí o 11.00 a potom o 14.00 hod. odohrajú súťažné zápasy memoriálu. Potom o 17.30 sa uskutoční ďalší prípravný zápas HC Košice, kde si tentoraz naši zmerajú sily so Zvolenčanmi. Na ľade sa zároveň samozrejme trénuje, aj počas návštevy Ocele východu bolo na ploche plno, juniori HC Košice nacvičovali ťah a streľbu na bránku.
Steel Aréna však nie je len hokejový stánok. Zo zimného štadióna sa za päť hodín dokáže "premeniť" na stánok, v ktorom sa môžu organizovať rôzne spoločenské podujatia. Prečo za päť hodín? Toľko totiž trvá pokrytie ľadovej plochy špeciálnym povrchom Icecovertan, ktorý dokonale izoluje ľad a zároveň ho chráni pred poškodením. Osvedčil sa aj na nedávnom športovom podujatí U. S. Steel Street Basket, jeho kvalitu si pochvaľovali všetci účastníci. Týmto špeciálnym povrchom pokryjú ľadovú plochu aj v nedeľu 3. septembra, aby sa tu o deň neskôr mohlo uskutočniť finále šiesteho ročníka Talent Night. Okrem finalistov tu vystúpia aj mnohé známe osobnosti šoubiznisu zo Slovenska i zahraničia.
Ešte v tomto roku plánujú v Steel Aréne zorganizovať ďalšie lákavé spoločenské podujatia, samozrejme hokejová extraliga bude plynule pokračovať ďalej. "V príprave máme viaceré veľmi zaujímavé projekty, ktoré iste potešia Košičanov," povedal manažér Steel Arény Igor Havrila. "A pracujeme už na ďalších, ktoré plánujeme uskutočniť v budúcom roku." Jedno je isté, šport, kultúrne a spoločenské podujatia, sa konečne v Košiciach dočkali takých priestorov, aké si zaslúžia. Podujatia, aj Košičania.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...