Vyhľadávanie:

Finalisti Talent Night 2006 v USSK

Finalisti Talent Night 2006 v USSK

Víťazstvo v jednom z najvýznamnejších projektov U. S. Steel Košice na podporu mladých ľudí im prinieslo nielen radosť, ale aj možnosť presadiť sa svojím talentom. Vo štvrtok 21. septembra sa zišli v Galérii USSK usmievaví a šťastní z úspechu, ktorí dosiahli v súťaži a fináleTalent Night 2006. Stretli sa tu s manželkou prezidenta USSK Susan Lohrovou, Ľubomírou Šoltésovou, poverenou riadením útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy i Ivetou Falatovou a Ľubicou Šipošovou, ktoré sa hlavnou mierou podieľali na organizácii tohto vydareného podujatia.

Ako zdôraznila Ľubomíra Šoltésová, USSK neváha investovať do rozvoja schopností mladých ľudí, pre ktorých realizuje súbežne hneď viacero projektov. Stačí spomenúť okrem Talent Night napríklad Štipendijný program USSK pre talentovaných študentov zo sociálne odkázaných rodín, workshop Metal Inspiration, výrobky z ktorého si úspešní speváci i tanečníci mohli pozrieť priamo v galérii, letnú platenú stáž i najnovší projekt Tvoja šanca hrať!

Potom sa už hovorilo o tom, na čo chcú finalisti použiť finančné výhry, ktoré svojím úspechom od spoločnosti U. S. Steel získali. Tanečníčka Aron Tesfaye svoju výhru použije na otvorenie novej tanečnej školy, tanečný súbor TST zase získané financie využije na nové choreografie. Víťazi v kategórii tanec - pár Richard Szilágyi (mimochodom jeho mama pracuje práve v USSK) a Silvia Kozáková - výhru investujú do tréningov s profesionálnymi choreografmi v Trenčíne a Ostrave, na nové kostýmy i prípravu na viaceré významné tanečné súťaže. Hudobná kapela Asfalt obsadila vo finále tretie miesto a finančná výhra im už pomohla doplniť si zvukovú aparatúru.

KomaJota bola druhá, peniaze investuje taktiež do novej zvukovej aparatúry. Aj keď chlapci z KomaJoty veľmi o tom nechceli hovoriť, aby niečo náhodou nezakríkli, ich skladby zaujali už jedno významné hudobné vydavateľstvo a zmluva na ďalšiu spoluprácu je na spadnutie. Zaujímavé ponuky dostali aj víťazi z Good Fancy, ktorí svoju výhru použijú na natočenie nového albumu. Finalisti vzápätí na štvrtkovom stretnutí dostali ďalšiu zaujímavú ponuku. Keď si pripravia program, spoločnosť USSK im zadarmo umožní zorganizovať vlastné vystúpenie v košickom kine Slovan. (Poznámka redakcie: v piatok 29. 9. 2006 bude o 10.00 hod. koncert Good Fancy a Outline (víťazi Talent Night 2005, 2006) v kine Slovan pre žiakov ZŠ L. Novomeského. USSK je partnerom tohto koncertu.)

Potom im Susan Lohrová odovzdala fotoalbumy a DVD nosiče z priebehu finále Talent Night 2006. Ten si mohli priamo po prvýkrát pozrieť aj na stretnutí v USSK. Priebeh finálového večera U. S. Steel Talent Night 2006 si budú môcť pozrieť aj diváci televízie Markíza v sobotu 30. septembra v hitparáde Music One o 14.05 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...