Vyhľadávanie:

Fotoaparát už čaká na výhercu

Fotoaparát už čaká na výhercu

Medzi športujúce rodiny prídu aj hokejisti Halász, Deyl a Slimák

Ak sa chcete zúčastniť tohtoročného podujatia Rodiny športujú, je najvyšší čas, aby ste sa prihlásili. Termín uzávierky prihlášok (prostredníctvom tlačiva, ktoré nájdete aj v dnešnej Oceli východu alebo prostredníctvom intranetu) je 23. augusta.

V Športovo - zábavnom areáli na Alejovej ulici v Košiciach sa stretneme 1. septembra 2010 o deviatej hodine ráno. Športovcov privíta prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke s rodinou, chýbať nebudú fanfáry a krátky program v podobe vystúpenia gymnastiek Gymnastik Prešov a tanečníčok zo skupiny Speedy. Dopoludnie vyplnia športové súťaže pre dospelých - futbal, volejbal, šípky, stolný tenis, aktivity pre nesúťažiacich - stolný futbal veľký, maxi basketbal, pétanque, bedminton, bicyklovanie na dopravnom ihrisku.

Nudiť sa rozhodne nebudú ani deti. Všetky zábavné súťaže budú tematicky spojené s postavičkami z rozprávky Shrek (maskot bude osobne prítomný a pripravený na spoločné fotografovanie), nebudú chýbať aj ďalšie obľúbené aktivity, ako maľovanie na tvár a tvorivé dielne, s ktorými má animátor, Detská organizácia Frigo, dlhoročné skúsenosti. Navyše, deti si budú môcť žetóny získané za účasť v jednotlivých súťažiach, vymeniť za sladkosti. V areáli je už na svojom mieste aj nafukovacia vrana - maskot HC Košice, na ktorej si budú môcť zaskákať.

Po obedňajšej prestávke a doplnení síl gulášom, (po celý deň bude zabezpečený pitný režim), bude podujatie približne o 13.30 hodine pokračovať skejtbordovou šou a záverečným ceremoniálom oceňovania víťazov. Okrem diplomov a vecných cien určených na športovanie pre troch najúspešnejších v každej súťažnej kategórii, vyžrebovaná rodina, ktorá sa kompletne zapojila do športových súťaží, si prevezme výhru v podobe značkového digitálneho fotoaparátu. Všetkým zaspieva Karolína Majerníková, predstavia sa cheerleaderky zo súboru Hviezdička, známe z hokejových zápasov v Steel aréne. Ich vystúpenie predznamená príchod hráčov HC Košice. Účasť potvrdili Tomáš Halász, Radek Deyl a Peter Slimák. Ako vždy pri podobných stretnutiach bude chvíľa na autogramiádu a deti si s hokejistami budú môcť zahrať vzdušný hokej.

Ukončenie podujatia Rodiny športujú je plánované na šestnástu hodinu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...