Vyhľadávanie:

Fotosúťaž 2005

Fotosúťaž 2005

Slovensko, Ľudia a Šport

Fotosúťaž zamestnancov si rok čo rok získava nových priaznivcov. Od vyhlásenia jej prvého ročníka v roku 2001 prešli našimi rukami už stovky rôznych fotografií. Príroda, deti a priatelia sú témy, ktoré fotografujete asi najradšej. Po roku sa priaznivcom fotografie prihovárame opäť a vyhlasujeme už 4. ročník fotosúťaže. Aj tentoraz je určená zamestnancom spoločnosti.

Príležitosť ukázať talent, fantáziu, či vtip dostávate v troch súťažných kategóriách - Slovensko, Ľudia a Šport. Fotografie spĺňajúce podmienky súťaže predložíme porote pozostávajúcej z amatérskych a profesionálnych fotografov. Aj vo štvrtom ročníku fotosúťaže sa môžete tešiť na ceny za najkrajšie zábery. Vzbudili sme váš záujem? Zostáva teda len pozrieť sa na to, čo je na účasť v súťaži potrebné splniť.

Podmienky súťaže:

  • Rozmer fotografií 13 x 18 cm, prípadne väčší
  • Maximálny počet zaslaných fotografií: 6 ks (spolu vo všetkých kategóriách)
  • Termín uzávierky 6. apríla 2005
  • Minimálne rozlíšenie digitálnych fotografií 2 MPix

Na zadnú stranu každej fotografie prilepte vyplnený formulár s vašimi osobnými údajmi. Fotografie zasielajte na adresu redakcie v obálke s označením "fotosúťaž".

V minulom roku sme pokusne v rámci fotosúťaže vyhlásili aj dlhodobú súťaž pod názvom Štyri ročné obdobia. Náročnejšia téma vyžadujúca fotografie rovnakého motívu počas jari, leta, jesene a zimy však oslovila iba dvoch zamestnancov. Súťaž sme preto v závere roka vyhodnotiť nemohli a Štyri ročné obdobia teda svojho víťaza nemajú. Oboch fotografov však za nemalú snahu odmeníme a ich fotografie uverejníme v jednom z budúcich vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...