Vyhľadávanie:

Foťte a vyhrajte

Foťte a vyhrajte

Vyhlasujeme súťaž o najkrajšiu fotografiu z dovolenky

Ani na krok bez fotoaparátu... Je to aj váš prípad? Chcete mať navždy zachytené zaujímavé okamihy zo svojho života i zo života blízkych? Tešíte sa, keď vám do zbierky pribudnú nové snímky, ktorými sa môžete pochváliť aj pred priateľmi a známymi? Ak áno, zapojte sa do súťaže o najkrajšiu fotografiu na tému MOJA DOVOLENKA.

Každý dni voľna inak vníma a inak prežíva. Niekto sám, niekto s rodinou, iný s priateľmi - doma, na záhrade, pri mori, na horách či poznávaním exotických miest. Nech je to hocikde a s hocikým, určite sa aj tohto roku vo vašom rodinnom archíve nájde snímka, ktorá vás rozveselí a pobaví, nad ktorou si povzdychnete, ako vám bolo dobre, ktorú ste si odložili, lebo sú na nej vaši milovaní, možno vydarená momentka, či nevšedný záber, skrátka taká, ktorá hneď prezradí, že fotografovanie je vašou záľubou. Ak o takých viete, alebo sa vám ich ešte iba možno podarí "uloviť", podeľte sa o ne aj s čitateľmi Ocele východu.

Do súťaže sa môžu zapojiť zamestnanci U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností. Tri najkrajšie fotografie odmeníme. Výherca získa 3000 korún, autor fotografie na druhom mieste 2000 korún a tretí v poradí 1000 korún.

Čo musíte urobiť pre to, aby ste boli do súťaže zaradení? Na adresu Oceľ východu, U. S. Steel Košice, s.r.o. pošlite poštou alebo do redakcie vo Vstupnom areáli USSK (budova Vonkajších vzťahov) osobne prineste najviac tri klasické fotografie (na fotografickom papieri) formátu minimálne 13 x 18 centimetrov. Na zadnú stranu fotografie napíšte svoje meno, adresu, názov divízneho závodu v ktorom pracujete, osobné číslo a telefonický kontakt. Pripojte aj názov fotografie a krátky komentár, kde, kedy a za akých okolností vznikla, prípadne koho zobrazuje.

Termín uzávierky súťaže je 15. september 2008. Nevyžiadané fotografie nevraciame. Odoslaním fotografií do súťaže autor zároveň súhlasí s ich uverejnením v podnikových novinách Oceľ východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...