Vyhľadávanie:

Foťte a vyhrajte - tentoraz na tému Náš domáci miláčik

Foťte a vyhrajte - tentoraz na tému Náš domáci miláčik

Vyhlasujeme súťaž o najkrajšie fotografie

Pre všetkých milovníkov fotografovania máme pripravenú ďalšiu fotosúťaž na tému NÁŠ DOMÁCI MILÁČIK. Pre niekoho je to mačka či pes, pre iného morča, holub, kôň, koza, či tarantula. Záleží iba na miere vkusu. Isté je, že zviera je v mnohých rodinách domácim spoločníkom, s ktorým sa nám žije radostnejšie. Starostliví chovatelia sú ochotní na tému svojho miláčika diskutovať hodiny, majú vždy poruke desiatky zážitkov a dušujú sa, že práve ich pes, korytnačka, papagáj, škrečok či rybičky sú tie naj...Predstavte nám svojich priateľov. Čakáme na zaujímavé fotografie vašich zvieracích spoločníkov. Aby sme sa o nich dozvedeli čosi viac, poteší nás, keď pripojíte aj zopár viet o tom, ako sa zvieratko volá, ako dlho s vami žije, čo bolo pohnútkou pre jeho zaobstaranie, ako vás teší a prípadne, aký zaujímavý zážitok ste s ním prežili.

Súťaž je určená pre zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností. Tri najkrajšie fotografie odmeníme. Výherca získa tri tisíc korún (99,58 d), autor fotografie na druhom mieste dva tisíc korún (66,39 d) a tretí v poradí tisíc korún (33,19 d). Čakáme na vaše snímky. Každý účastník môže zaslať maximálne tri fotografie (na fotografickom papieri) formátu minimálne 13 x 18 centimetrov. Na zadnú stranu snímky napíšte svoje meno, adresu, názov divízneho závodu v ktorom pracujete, osobné číslo a telefonický kontakt. Nezabudnite na krátky komentár. Termín uzávierky súťaže je 15. november 2008. Nevyžiadané fotografie nevraciame. Odoslaním fotografií do súťaže autor zároveň súhlasí s ich uverejnením v podnikových novinách Oceľ východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...