Vyhľadávanie:

Frigo ďakuje dobrovoľníkom

Frigo ďakuje dobrovoľníkom

Aj keď sú už dni dobrovoľníkov U. S. Steel pre Košice za nami, akcia medzi Košičanmi stále rezonuje. Milo nás prekvapil list Róberta Schwarcza, predsedu Detskej organizácie Frigo, z ktorého citujeme:

"Chcel by som poďakovať dobrovoľníkom z radov zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice, s.r.o. za ich pomoc pri úprave priestorov budúceho Otvoreného klubu Pohoda. Rád by som ocenil ich ochotu prežiť svoj voľný čas pri práci a pomôcť tak pripraviť priestor pre deti a mladých ľudí, ktorí si nevedia sami nájsť zmysluplnú formu prežívania voľného času. Vďaka nasadeniu a entuziazmu dobrovoľníkov sme opäť o krok bližšie k spusteniu činnosti klubu. Sme radi, že okrem samotnej práce sme mali možnosť predstaviť Detskú organizáciu Frigo a priblížiť dobrovoľníkom našu činnosť. Som rád, že spoločnosti U. S. Steel Košice aj napriek neľahkému obdobiu nie sú ľahostajné problémy neziskového sektora a že k nezištnej pomoci motivuje aj svojich zamestnancov."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...