Vyhľadávanie:

Futbalisti môžu prihlásiť tri družstvá

Futbalisti môžu prihlásiť tri družstvá

Dnešným dňom sa končí termín uzávierky prihlášok do súťaží XVI. ročníka Letnej olympiády U. S. Steel Košice 2006. Na zasadnutí organizačného výboru sa zajtra spracujú podané prihlášky podľa jednotlivých športov. Prihlásení jednotlivci musia pozorne sledovať na intranete v časti šport termíny a časy pre nastúpenie na štart najmä v kolkoch a v bowlingu. Minútové intervaly sa musia dodržať, pretože nadväzujú na štart ďalších súťažiacich. Čakacie doby sú minimálne a nenastúpenie na štart znamená v tenise skrečovaný zápas a v ostatných diskvalifikáciu. Upozorňujeme na tieto zásady najmä preto, lebo tí najlepší sa chcú zúčastniť viacerých disciplín.

Je pravdou, že niektorí naši zamestnanci - olympionici si "brúsia zuby" aj na titul Olympionik roka. Súťaž bude vyhodnotená a po prvý raz vyhlásená na večernom ceremoniáli pred Spoločenským pavilónom v sobotu o 20.00 hod. Už z minulých ročníkov olympiád máme dosť príkladov o účasti v súťažiach vo viacerých zimných aj letných športoch. Športovci musia však termínované nástupy na štart stihnúť bez omeškania. V sobotu dekorujeme troch najúspešnejších a výsledky vyhodnotíme po dvadsiatku najúspešnejších olympionikov za súčet umiestnení v súťažiach Zimnej a Letnej olympiády 2006 podľa bodovania za umiestnenia na prvom až šiestom mieste.

Ako odozva na úspešný futbalový turnaj, ktorý sa uskutočnil v máji a júni, je záujem prihlásiť na olympijský turnaj v malom futbale viac ako dve družstvá. Ozvali sa najmä dopravári i koksári. Aby sme vyšli v ústrety všetkým záujemcom, organizačný výbor rozšíril účasť na futbalovom turnaji až na tri družstvá z jednotlivých DZ, resp. úsekov. Nemala by nastať situácia, že prihlásení nakoniec nenastúpia, pretože v jednotlivých skupinách by sa potom odohral rôzny počet stretnutí. A to by bolo z ich strany nezodpovedné.

Po prvý raz informujeme o konaní letnej olympiády aj plagátmi, na ktorých je doplnené meno člena organizačného výboru, u ktorého sa môžete prihlásiť. Ak je však pre vás jednoduchšie, môžete ešte svoju prihlášku s potrebnými údajmi odoslať, doručiť, alebo zatelefonovať aj po štvrtku na adresu Ján Caban, tel. 3-1643, prípadne jcaban@sk.uss.com alebo faxom na číslo 3-0622.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...