Vyhľadávanie:

Futbalisti o majstra USSK

Futbalisti o majstra USSK

Po zimných športových hrách zamestnancov U. S. Steel Košice sa futbalovým turnajom o majstra USSK pre rok 2016 začne XXVI. ročník Letných športových hier. Už 55. ročník futbalových majstrovstiev odštartujú v pondelok 25. apríla o 15.30 hod. Podobne ako po iné roky, aj teraz sa stretnutia budú hrať na ihrisku Technickej univerzity Košice na Watsonovej ulici. V turnaji štartuje 8 mužstiev, ktoré organizátori vyžrebujú do dvoch skupín. Do bojov zasiahnu Doprava, Zušľachťovne a obalová vetva, Koksovňa, Teplá valcovňa, Vedenie, RMS, Vysoké pece a Energetika. Titul z vlaňajšieho ročníka budú obhajovať futbalisti z Vysokých pecí. Program zápasov organizátori vyžrebujú v najbližších dňoch. Hracie dni sú známe, hrať sa bude v skupinách vždy tri stretnutia o 15.30 hod. o 16.45 hod. a o 18. hodine. Hracími dňami sú pondelok 25. apríla, piatok 29. apríla, pondelok 2. mája a utorok 10. mája.

V piatok 13. mája sa odohrajú semifinálové zápasy. O 16.00 hod. sa stretnú prvý z A skupiny s druhým zo skupiny B a o 17.30 hod. prvý z B skupiny s druhým zo skupiny A. Finále i stretnutie o 3. miesto budú na programe v pondelok 16. mája.                             

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...