Vyhľadávanie:

Futbalovým majstrom sú Vysoké pece

Futbalovým majstrom sú Vysoké pece

Presne pred týždňom sa na trávniku atletického štadióna Technickej univerzity v Košiciach odohrali dve posledné stretnutia futbalových majstrovstiev o majstra U. S. Steel Košice pre rok 2005. Najprv sa hral zápas o 3. miesto, v ktorom sa stretli Energetika a Oceliareň. Bronz si zaslúžene vybojovali hráči Energetiky, ktorí zvíťazili 2:0 (1:0).

Vo finále sa potom stretli futbalisti z Vysokých pecí a Údržby. Jeden jediný gól rozhodol o tom, že novým majstrom U. S. Steel Košice vo futbale sa stal tím z Vysokých pecí, ktorý zdolal Údržbu 1:0 (0:0). Po skončení šampionátu najcennejšiu trofej odovzdal kapitánovi vysokopeciarov Jurajovi Bořikovi, za prítomnosti viceprezidenta Miroslava Kiraľvargu, predsedu Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice Mikuláša Duľu a ďalších manažérov vrcholového manažmentu, prezident U. S. Steel Košice David H. Lohr. Zároveň odovzdal aj ocenenia najlepšiemu brankárovi majstrovstiev, ktorým sa stal Vladimír Stolár z Vysokých pecí, najlepšiemu hráčovi turnaja, ktorým bol Miroslav Bodnár z tímu Oceliarne a najlepšiemu strelcovi, ktorým sa so štyrmi gólmi stal hráč Údržby Michal Mico.

Podrobnejší komentár z futbalového šampionátu prinesieme na budúci týždeň v štvorstranovej farebnej prílohe novín Oceľ východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...