Vyhľadávanie:

Futsalisti o Memoriál J. Šoltésa

Futsalisti o Memoriál J. Šoltésa

Športovo naladení zamestnanci, vyznávači futbalu  zo Základnej organizácie OZ KOVO Zušľachťovne a obalová vetva, sa v sobotu 25. februára 2017 zúčastnili futsalového turnaja o Memoriál Juraja Šoltésa v Krompachoch. Bol to v poradí už 8. ročník tohto podujatia. Štartovalo na ňom desať mužstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do dvoch skupín.

Reprezentanti našej firmy zo Zu + OV bojovali v B skupine, kde ich súpermi boli vlaňajší víťaz SEZ Krompachy, Zlievareň, Polícia, Dorastenci a rodinný tím Šoltésovcov. Našim sa štart vydaril, pretože už v úvodnom zápase zdolali silného súpera SEZ Krompachy 5:4. V druhom stretnutí s domácim mužstvom krompašskej Polície hrali nerozhodne 1:1, ale na pokutové kopy prehrali 1:2. V ďalších zápasoch postupne zaregistrovali vo svojej skupine tieto výsledky: Zu + OV - Zlievareň 4:2, Dorastenci 3:2, Šoltésovci 0:3.

V tabuľke B skupiny obsadili vynikajúce 2. miesto a o bronzovú medailu bojovali s druhým tímom A skupiny, ktorým bol MTK. Po tuhom boji naši napokon podľahli tomuto súperovi 2:3 a skončili štvrtí. Vo finále sa stretli víťazi skupín, a to HASMA Krompachy s tímom Šoltésových, z ktorého vyšli víťazne hráči HASMY, keď zvíťazili 6:1 a získali cennú trofej.

Strelecky sa z nášho celku najlepšie darilo Petrovi Spišákovi, ktorý strelil 4 góly, Ľubomír Beregszázi mal na svojom konte 3 strelené góly. Pochváliť za vzornú reprezentáciu však treba celý kolektív Zu + OV, ktorého hráči aj v dramatických minútach jednotlivých súbojov hrali ohľaduplne v medziach fair-play. Za predvedené výkony si od organizátorov a rodiny Šoltésovej vyslúžili pozvánku aj na ďalší ročník turnaja v budúcom roku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...