Vyhľadávanie:

George F. Babcoke odchádza, strieda ho Scott Buckiso

George F. Babcoke odchádza, strieda ho Scott Buckiso

U. S. Steel oznámila zmeny v európskych a severoamerických prevádzkach

United States Steel Corporation včera, 15. apríla 2015, oznámila dve zmeny na manažérskych postoch v európskych a severoamerických prevádzkach. Scott Buckiso bol menovaný viceprezidentom európskych riešení a prezidentom U. S. Steel Košice a stane sa tak nástupcom Georgea Babcoka, ktorý sa rozhodol odísť do dôchodku po 39 rokoch práce pre spoločnosť.

Amy Smith-Yoder nastúpi po Buckisovi ako generálna manažérka Mon Valley Works. Tieto zmeny sú účinné od 31. 5. 2015.

"Takmer štyri desaťročia bol George oddaným zamestnancom U. S. Steel, od prvej robotníckej pozície až po jeho dnešnú rolu lídra európskych prevádzok," povedal prezident U. S. Steel a CEO (Chief Executive Officer) Mario Longhi. "Želáme mu do dôchodku všetko najlepšie a ďakujeme za mnohoročné pracovné nasadenie a úsilie."

Scott Buckiso v svojej novej roli prevezme zodpovednosť za prevádzky spoločnosti v Slovenskej republike. Do U. S. Steel nastúpil v roku 1990 ako spolupracovník manažmentu do závodu Irvin v Mon Valley Works.

Od roku 1990 do roku 2004 Scott Buckiso postupne zastával pozície so stále sa zvyšujúcou zodpovednosťou na finišingu v závodoch Irvin, Great Lakes Works a v zlievarňach v závode Edgar Thomson v Mon Valley Works. V roku 2004 sa stal manažérom divízie valcovní v Great Lakes Works. Krátko potom mal na starosti tiež dohľad nad celým finišingom v tomto závode.

V roku 2006 postúpil na pozíciu generálneho manažéra finišingu v bývalej prevádzke U. S. Steel Serbia, čím sa začala jeho medzinárodná manažérska skúsenosť. Do Severnej Ameriky sa vrátil v roku 2007, keď bol menovaný manažérom závodu Lake Erie Works v Kanade. Neskôr, v januári 2009, sa stal manažérom finišingu v Gary Works a na svoj súčasný post bol menovaný v júli 2011.

Scott Buckiso je rodákom z Pittsburghu, v roku 1990 absolvoval University of Maryland, kde dosiahol bakalársky titul v komunikácii. Smith-Yoder, ako generálna manažérka Mon Valley Works, bude zodpovedná za štyri prevádzky, ktoré tvoria Mon Valley Works: Závod Clairton (koksárenská a uhoľno chemická prevádzka) v Clairtone, závod Edgar Thomson (oceliarska výroba) v Braddocku, závod Irvin (finišing)vo West Mifflin a závod Fairless (galvanizácia) pri Philadelphii.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...