Vyhľadávanie:

Gold Pack pre OBAL-SERVIS a.s. Košice

Gold Pack pre OBAL-SERVIS a.s. Košice

Ďalší z úspechov dcérskej spoločnosti U. S. Steel Košice

Ďalší z významných úspechov zaznamenala dcérska spoločnosť U. S. Steel Košice - OBAL-SERVIS a.s. Košice. Na minulotýždňovej medzinárodnej výstave obalových materiálov, obalových strojov, zariadení a polygrafie Printing, ktorá sa uskutočnila od 26. do 29. septembra 2006 v Bratislave, udelili členovia odbornej poroty 9. ročníka nadnárodnej súťaže jednému z jej výrobkov značku Gold Pack. "V tomto roku sme prihlásili do súťaže nový typ balenia pocínovaných zväzkov tabúľ plechov, ktorý úspešne používame v divíznom závode Zušľachťovne už niekoľko mesiacov," informoval nás riaditeľ spoločnosti OBAL-SERVIS a.s. Košice Jozef Kunc. "Ide o balenie pomocou stretch fólie, čo je v metalurgii dosť netradičný spôsob balenia. Jeho nesporným prínosom je však nielen nižšia nákladová náročnosť, ale predovšetkým prijateľnosť pre životné prostredie. Túto značku kvality budeme môcť v súlade s pravidlami používať jeden rok."

Pre spoločnosť OBAL-SERVIS a.s. Košice je to už piate ocenenie v jej doterajšej histórii. V roku 1995 získala Gold Pack v kategórii obalov a obalových prostriedkov za systém prepravného balenia materiálu hrana, zvitok, o rok neskôr za poloautomatický bandažovací stroj na zvitky plechu, v roku 2000 za systém prepravného balenia radiátorov a v roku 2004 za zakružovací stroj pre systém balenia zvitkov plechu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...