Vyhľadávanie:

Gymnasti o memoriál

Gymnasti o memoriál

Už po piaty raz boli U. S. Steel Košice generálnym reklamným partnerom medzinárodných gymnastických pretekov o Memoriál Jozefa Pajora. Spolu 112 mladých gymnastov a gymnastiek z Rakúska, Slovinska, Poľska, Ukrajiny, Českej republiky a Slovenska štartovalo v tomto, už XXIX. ročníku v špecializovanej telocvični športovej gymnastiky v Košiciach nad Popradskou cestou.

Tak ako po iné roky, aj tento raz mali tieto najstaršie pohárové preteky v športovej gymnastike v Európe dobrú úroveň. V silnej zahraničnej konkurencii sa nestratili ani naši domáci košickí gymnasti, z ktorých si prvenstvá vybojovali v kategórii mladších žiačok Dajana Kováčová z OŠG Kešel Košice I., medzi ženami Barbora Gallová z OŠG Kešel Košice a z juniorov Ivan Hiľovský z Gymnastiku Košice.

Dobre si počínali aj ďalší dvaja juniori z tohto košického klubu Jakub Lech a Vladimír Vojtek, ktorí obsadili druhé resp. tretie miesto. V prvej šestke najlepších jednotlivcov sa na štvrtých priečkach umiestnili z mladších žiakov Eduard Marčák z klubu Gymnastik Košice a zo starších žiakov Gabriel Ferčák z Tan-Gym Košice, štvrtá bola aj juniorka Oľga Stančáková z OŠG Košice. Piate miesta obsadili juniorka Dana Fodorová z OŠG Kešel Košice, mladšia žiačka Erika Dečúková z OŠG Kešel Košice II. a zo začínajúcich najmladších gymnastov Martin Nemky z klubu Gymnastik Košice I. Ceny najlepším odovzdal za generálneho reklamného partnera náš viceprezident pre pracovné vzťahy a motiváciu Martin Pitorák.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...