Vyhľadávanie:

Hádzanári 1. MHK Košice majú semifinále play off vo vrecku

Hádzanári 1. MHK Košice majú semifinále play off vo vrecku

Vlani skončili hádzanári 1. MHK Košice v extralige na 3. mieste a získali bronzové medaily. Aj v tejto práve sa končiacej sezóne 2006/2007 majú šancu sa umiestniť v konečnej tabuľke na niektorej z medailových priečok. Zatiaľ im v nadstavbovej časti zostávajú už len dve kolá, po ktorých budú nasledovať zápasy play off.

V semifinále sa kvarteto mužstiev stretne podľa kľúča 1-4 a 2-3. Po 8. kole sú Košičania na 4. mieste za vedúcim Prešovom, druhými Novými Zámkami a treťou Považskou Bystricou. Všetci traja súperi majú pred nimi dostatočný bodový náskok, takže pred zajtrajším domácim stretnutím s Novými Zámkami, ktoré sa hrá o 18. hodine, je jasné, že po nadstavbovej časti sa v semifinále stretnú s víťazom tabuľky. Hrá sa na tri víťazné zápasy, porazené celky budú hrať o 3. miesto a víťazné mužstvá sa stretnú vo finále. Majstrovský titul z vlaňajška obhajujú hádzanári z Považskej Bystrice.

Hádzanári 1. MHK Košice sú odhodlaní aj v tomto roku vybojovať minimálne bronzovú priečku, ale o tom už hovorí tréner tímu Ján Hruščák : "Nechcem sa vyhovárať, ale tesne pred koncom súťaže máme oklieštený káder, keď určite nebudú hrať zranení Farkašovský a Hičo, kvôli zraneniu dlhšie nehral ani Vikartovský. Čiže problém máme so spojkami, spoliehať sa musíme len na skúsených hráčov akými sú Kolesár a Strapko. Zajtra si chceme naposledy otestovať nášho potenciálneho súpera v boji o medaily Nové Zámky, v poslednom kole sa predstavíme v Hlohovci. V obidvoch stretnutiach chceme samozrejme vyhrať a udržať si tak pohodu pred semifinále."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...