Vyhľadávanie:

Hádzanári naďalej valcujú

Hádzanári naďalej valcujú

Aj v treťom kole extraligy hádzanárov sa nášmu tímu mužov darilo. Po skvelej hre zvíťazili v Bratislave nad ŠKP presvedčivo rozdielom desiatich gólov 33:23. K Dunaju cestovali hádzanári 1. MHK s jediným cieľom, neprehrať. A to sa im aj podarilo. Ale o tom už hovorí tréner nášho tímu Gabriel Schmiedt:

"Základ tohto úspechu bol v tom, že všetci hráči tvorili kompaktný celok, hrali uvoľnene a predviedli výbornú hru. Neponechali nič na náhodu, od začiatku si vypracovali sedemgólový náskok a domácich policajtov predčili vo všetkých herných činnostiach. Vychádzali sme z dobre organizovanej obrany, čoho výsledkom bola skutočnosť, že domáci strelili svoj prvý gól z hry až v 12. minúte. Tesne pred záverom prvého polčasu sme doplatili na zbytočné vylúčenia. Hráči ŠKP to využili na zníženie stavu, ale po zmene strán sme už hrali opäť výborne a ku zvratu sme ich už nepustili. Teší ma, že domáci v priebehu zápasu vyskúšali až štyri obranné systémy, a na každý sme dokázali hrať bez problémov a strieľať góly. Bolo dobré, že keď domáci začali tesnejšie brániť nášho hráča, ktorému sa darilo strelecky, okamžite sa v našom tíme začali strelecky presadzovať ďalší a tak vlastne nevedeli koho majú brániť."


Našim najlepším strelcom bol Farkašovský, ktorý zaťažil konto súpera deviatimi gólmi, ale v koncovke sa darilo aj Mazákovi, Faithovi, Nuberovi a J. Kolesárovi, ktorí zhodne strelili po 4 góly. Navyše, podobne ako v predchádzajúcich dvoch stretnutiach, aj teraz ich podržal skvelým výkonom brankár Olejár, ten zlikvidoval aj päť z ôsmich sedmičiek súpera a v zápase mal až 53-percentnú úspešnosť zásahov. Hádzanárska extraliga pokračuje v tomto týždni ďalšími dvoma kolami. Dnes, v stredu 28. septembra, hrajú naši o 18.00 h. doma proti Novým Zámkom a v sobotu sa v 5. kole predstavia na palubovke v Sečovciach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...