Vyhľadávanie:

Hádzanári o druhú priečku

Hádzanári o druhú priečku

Po reprezentačnej prestávke, počas ktorej odohrali hádzanári Slovenska, účastníci ME v dňoch 17. - 27. januára 2008 v Nórsku, dve priateľské medzištátne stretnutia proti Švajčiarsku, pokračovala cez víkend hádzanárska extraliga mužov zápasmi 10. kola. Hádzanári Inžinierskych stavieb Košice, ktorých okrem iných sponzorsky podporuje U. S. Steel Košice, mali výhodu domácej palubovky, na ktorej hostili nováčika súťaže z Martina. Ten síce začal proti skúsenému tímu Košičanov bez rešpektu, patrila im úvodná päťminútovka, potom však skúsenejší domáci prevzali iniciatívu a zápas hravo dotiahli do víťazného konca.

Svojho súpera zdolali rozdielom 13 gólov 37:24. V tabuľke je celok IS Košice so ziskom 14 bodov na 2. mieste, ale iba lepším skóre než majú na tretej priečke Nové Zámky. A práve s týmto súperom sa zajtra v stredu, 7. novembra, o 18., hodine Košičania vo svojej hale na Alejovej (vedľa Hornbachu) stretnú. Na tento súboj všetkých priaznivcov mužskej hádzanej touto cestou pozývajú. Novozámčanom majú čo odplácať, veď v prvom zápase na palubovke zverenci trénera Jána Hruščáka prehrali. Víťazstvo by im pomohlo a na 2 body by sa odpútali od svojho súpera v tabuľke.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...