Vyhľadávanie:

Halový futbal i hokej

Halový futbal i hokej

Už tradične po novom roku v januári organizujeme majstrovstvá U. S. Steel Košice v hokeji a pre futbalistov halový novoročný turnaj manažérov. Prvé zápasy v jubilejnom 40. ročníku hokejového turnaja sa začnú v Steel Aréne už v utorok 9. januára 2007 a tento dlhodobý šampionát potrvá do 9. februára. Titul majstra budú chcieť určite obhájiť vlaňajší víťazi z Vedenia, ale okrem nich by sa malo do turnaja prihlásiť ďalších 11 mužstiev.

Prihlášky a súpisky, na ktorých môže byť uvedených len 20 hráčov, treba doručiť do 29. decembra 2006. Zasadnutie poverených zástupcov alebo vedúcich mužstiev sa uskutoční 3. januára 2007 o 14.00 hodine v Šaci, blok č. 4, 4. poschodie, kedy bude aj žrebovanie do skupín a v skupinách. Podobne ako hokejisti, v januári zasiahnu do bojov aj futbalisti. Pre nich pripravujeme na sobotu 13. januára 2007, halový turnaj so začiatkom od 8.30 hod., kedy 6 mužstiev odohrá novoročný turnaj manažérov v hale. Hrať sa bude 2 x 15 minút systémom každý s každým v hádzanárskej hale v blízkosti obchodných centier Baumax a Hornbach.

Vlaňajšie prvenstvo by mali obhajovať futbalisti z Valcovní, okrem nich už tradične na turnaji štartujú mužstvá z Vedenia, Prvovýroby, Podpory výroby + ZHD, Údržby a k nim by mal pribudnúť aj tím Expatriates. Prihlášky a súpisky treba priniesť, podobne ako v hokeji, tak isto 3. januára 2007 o 14.00 hod. na 4. poschodie blok č. 4 v Šaci, kde sa za prítomnosti vedúcich mužstiev uskutoční žrebovanie jednotlivých zápasov s časovým rozpisom. Prihlášky je však možné zaslať aj elektronicky na adresu jcaban@sk.uss.com, alebo telefonicky na kl. 3-1642, mobil 0902 952 437.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...