Vyhľadávanie:

Hľadáme dobrovoľníkov!

Hľadáme dobrovoľníkov!

Úspešnú premiéru mal vlani stánok U. S. Steel Košice na Hlavnej ulici počas Košických Vianoc. Okrem toho, že hutníci v ňom dostali balíček so sladkou pozornosťou a poďakovaním od prezidenta spoločnosti za prácu, dali sme príležitosť i neziskovým organizáciám, ktoré košická oceliareň podporuje, aby okoloidúcim povedali viac o svojom poslaní. Veľmi nám vtedy pomohli dobrovoľníci. Nielen z radov zamestnancov firmy, ale i študentov zapojených do Štipendijného programu USSK.

"Je to neopísateľný pocit, keď pomáhame druhým. Tým, ktorí sú na našu pomoc odkázaní, alebo keď prispejeme finančne na zakúpenie zdravotníckeho zariadenia. Zbierky, ktoré sa konajú v stánku U. S. Steel Košice pomáhajú a podporujú nemocnice, charitatívne organizácie... Napríklad také, ktoré zabezpečia bezdomovcom teplú večeru. Keď sedíme doma celá rodina v teple a vychutnávame si vianočnú atmosféru, hreje ma pri srdci, že aspoň trocha som pomohla dobrej veci..." hovorí o svojich pocitoch asistentka viceprezidenta pre technológiu Katarína Dittelová.

Stánok U. S. Steel Košice na Hlavnej nebude chýbať s rovnakým scenárom ani v tomto roku. Chcete pomôcť a zapojiť sa tiež do predsviatočných iniciatív? Vítame každého, kto je ochotný obetovať niekoľko hodín svojho voľného času pre iných, zabezpečovať jednoduché úlohy organizačného charakteru, pomáhať neziskovým organizáciám pri prezentácii ich aktivít... Ak máte záujem a rozhodli ste sa pomôcť dobrej veci, prihláste sa. Najneskôr do 23. novembra 2007 u Ľubomíry Šoltésovej, t. č. 3-4250 alebo na e-mailovej adrese lsoltesova@sk.uss.com, kde dostanete podrobnejšie informácie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...