Vyhľadávanie:

Hlaďáme najlepší tip

Hlaďáme najlepší tip

Súťaž

Možno aj patríte k tým, ktorí by vedeli poradiť ostatným ako ušetriť energie, možno ste realizovali vlastný zaujímavý nápad alebo ho možno máte zatiaľ iba na papieri... Ponúkame vám priestor na zverejnenie vašich rád a skúseností.

Tri najlepšie nápady či realizácie v spolupráci s odborníkmi v U. S. Steel Košice vyhodnotíme a odmeníme. Na víťaza čaká odmena 34 eur (1024,28 Sk), druhý v poradí získa 30 eur (903,78 Sk) a tretí 27 eur (813,40 Sk).

Ako sa do súťaže zapojiť? Vaše návrhy a nápady, môžu sa týkať úspor v domácnosti či na pracovisku, posielajte na adresu: redakcia Oceľ východu, U. S. Steel Košice, s.r.o., 044 54 Košice, e-mail: ocelvychodu@sk.uss.com Obálku alebo mail označte heslom Šetríme energie. Nezabudnite pripojiť svoje meno, adresu, divízny závod, číslo strediska a telefónne číslo. Súťaž je určená len pre zamestnancov U. S. Steel Košice. Uzávierka je 4. marca 2009.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...