Vyhľadávanie:

Hľadáme najlepší tip

Hľadáme najlepší tip

Uzávierku súťaže predlžujeme do 15. marca

Možno aj patríte k tým, ktorí by vedeli poradiť ostatným ako ušetriť energie, možno ste realizovali vlastný zaujímavý nápad alebo ho možno máte zatiaľ iba na papieri... Ponúkame vám priestor na zverejnenie vašich rád a skúseností.

Tri najlepšie nápady či realizácie v spolupráci s odborníkmi v U. S. Steel Košice vyhodnotíme a odmeníme. Na víťaza čaká odmena 34 eur (1 024,28 Sk), druhý v poradí získa 30 eur (903,78 Sk) a tretí 27 eur (813,40 Sk).

Ako sa do súťaže zapojiť? Vaše návrhy a nápady, môžu sa týkať úspor v domácnosti či na pracovisku, posielajte na adresu: redakcia Oceľ východu, U. S. Steel Košice, s.r.o., 044 54 Košice, e-mail: ocelvychodu@sk.uss.com Obálku alebo mail označte heslom Šetríme energie. Nezabudnite pripojiť svoje meno, adresu, divízny závod, číslo strediska a telefónne číslo. Súťaž je určená len pre zamestnancov U. S. Steel Košice. Máte už iba zopár dní. Uzávierku súťaže predlžujeme do 15. marca 2009.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...