Vyhľadávanie:

Hľadáme rodiny

Hľadáme rodiny

Firemný projekt Sme s vami v pravý čas pokračuje

Život sa niekedy s človekom nemazná a osud mu vie namiešať nedobré karty. Choroby, nenahraditeľné straty blízkych, smútok, žiaľ, beznádej... Vedia poriadne potrápiť. Na svoje boľačky však nemusia byť ľudia sami.

Aj v tomto roku, už po piaty raz, hľadáme medzi zamestnancami spoločnosti U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností rodiny s minimálne dvomi deťmi vo veku do 18 rokov, ktoré sa nie vlastnou vinou ocitli v zložitej životnej situácii a boria sa s problémami. Možno ich trápi dlhodobá alebo ťažká nemoc či už rodiča alebo dieťaťa, ovdoveli a sú na výchovu svojich ratolestí sami alebo ich postihlo iné nešťastie, ktoré zvládajú len veľmi ťažko. Podajme im spoločne pomocnú ruku a ukážme, že svet nie je až taký zlý, že sa v ňom nájdu empatickí ľudia, ktorí ich chcú a vedia podporiť. A to aj prostredníctvom zapojenia ťažko skúšaných rodín do firemných projektov Sme s vami v pravý čas i Stromček prianí.

Ak máte na svojom pracovisku kolegu, ktorému podľa vášho názoru treba pomôcť alebo o takom človeku vo fabrike viete, dajte nám o ňom najneskôr do 30. septembra 2016 vedieť na telefónnom čísle 3 5237, 3 0426 alebo svoje odporúčania pošlite na niektorú z e-mailových adries
ifalatova@sk.uss.com, mbeluskova@sk.uss.com.

Ďakujeme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...