Vyhľadávanie:

Hľadáme rodiny

Hľadáme rodiny

Sme s vami v pravý čas

Dotkol sa vás smutný príbeh kolegu, ktorý musí čeliť zložitej životnej situácii a nedarí sa mu zdolať ju rýchlo a „bezbolestne“? Trpí on i jeho rodina a vy by ste mu aj chceli pomôcť, ale neviete ako? Možno práve na vašom pracovisku stretávate denno-denne človeka, ktorý sa viditeľne trápi, no svoje problémy si necháva pre seba len preto, že nechce nikoho obťažovať... Dobre sa okolo seba poobzerajte. A buďte empatickí. Čo ak práve vaša všímavosť a ochota pomôcť bude vstupnou bránou na odkrytie boľačiek...

Už po štvrtý raz hľadáme medzi zamestnancami U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností rodiny s dvomi a viacerými deťmi do 18 rokov, ktoré sa nie vlastnou vinou dostali do ťažkostí. Na príčine môže byť dlhodobá, viac než stopäťdesiat dní trvajúca práceneschopnosť, ťažká choroba či smrť blízkeho človeka, ktorá vzala deťom mamu alebo otca. Ich zapojením do projektov Sme s vami v pravý čas a Stromček prianí im môžeme spoločne dokázať, že so svojím trápením nie sú sami.

Ak takéto rodiny poznáte, budeme radi, ak nám o nich dáte vedieť, a to najneskôr do 30. septembra 2015. Volajte na telefónne čísla 673 4006 alebo 0903 650 601 alebo svoje odporúčania pošlite mailom na adresu Lsiposova@sk.uss.com.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...