Vyhľadávanie:

Hľadáme talenty

Hľadáme talenty

6. ročník U. S. Steel Talent Night

Spievate, tancujete alebo hráte v hudobnej skupine? Poznáte vo svojom okolí talentovaných ľudí, ktorí si skladajú piesne a píšu vlastné texty? Je tu príležitosť prihlásiť sa do 6. ročníka súťaže U. S. Steel Talent Night. Súťaží sa v dvoch kategóriách, v kategórii hudobné skupiny a speváci a v kategórii tanečníci.

Opäť po roku zasadne v júni v estrádnej sále Jumbo centra porota v zložení renomovaných hudobných producentov a choreografov, zástupcov hudobných vydavateľstiev, spevákov a členov skupín, aby si vypočuli naživo výkony prihlásených účastníkov. Tanečníci, hudobné skupiny a speváci z východného Slovenska môžu zabojovať o získanie hodnotných cien od hlavného organizátora podujatia - U. S. Steel Košice, ku ktorému sa v tomto ročníku pripojili významní mediálni partneri. Všetci prihlásení účastníci dostanú tričko s logom súťaže a CD kompiláciu s piesňami minuloročných víťazov, ktorými boli Jozef Hruškoci a skupina Arrived Message. Na CD je aj pieseň košického rapera Michala Jarinu, ktorý si hovorí Soprano Mask a porota mu udelila špeciálnu cenu.

Viac o podmienkach prihlásenia do súťaže U. S. Steel Talent Night 2006 sa dozviete na stránkach www.talent.sk a na tel. č. 055/673 40 06, 055/673 52 37.

Uzávierka prihlášok je 12. júna 2006.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...